What's new

Compania ta de recrutare IT din Cluj-Napoca

21 Iul 2017

O extensie a companiei tale


Adrya este o firmă de recrutare IT din Cluj-Napoca flexibilă si proactiva, adaptată  sectorului IT care este în continuă evoluție. Dacă ești o companie inovatoare, îți oferim un sprijin continuu pentru a găsi candidatul potrivit în cel mai scurt timp.

Putem fi o extensie a companiei tale, spune-ne care sunt valorile și nevoile tale și iți oferim o abordare personalizată pentru fiecare proces de recrutare, sprijinindu-te să aleagi candidatul cel mai potrivit.

Experienta


Consultanții noștri au background în finante și psihologie și peste 19 ani experiența în consilierea clienților și recrutare. Adrya este locul potrivit unde profestioniștii IT se conectează cu cele mai inovatoare companii. 

Integritate


Ne respectăm promisiunile, acesta este primul pas în stabilirea unei colaborări eficiente și de lungă durată, să știi că poți conta pe suport indiferent de situație. 

Suport continuu


Știm că retenția angajaților este chiar mai importantă decât angajarea acestora si dacă este important pentru tine, este foarte important si pentru noi. Deci, te poți baza pe suportul consultanților noștri pentru a-ți oferi un sprijin continuu chiar și după semnarea contractului de angajare.  

Economisesti timp si bani


Angajarea persoanei potrivite este o investiție valoroasă, iar angajarea unei persoane nepotrivite, presupune o pierdere de timp și bani. Consultantii nostri au acces imediat la cei mai buni candidați, evaluandu-i printr-o serie de teste și interviuri pentru a putea face cea mai potrivita alegere. 

Reduci stresul


O nouă poziție deschisă înseamnă o creștere a volumului de muncă, ceea ce induce o stare de stres în compania ta. Scopul nostru este de a reduce stresul procesului de recrutare și a il eficientiza, astfel încât fiecare dintre angajații tăi să se poată dedica exclusiv sarcinilor sale.

Galerie foto